Handel lokalt….NU

British Open by Night Dronninglund 2018 28

Handel lokalt….NU

Pressemeddelelse

Nu er det vigtigere end nogensinde, at handle lokalt i Dronninglund!!

Det er Dronninglund Handels klare budskab til borgerne i og omkring Dronninglund.

”Vi lever i forvejen på et ”knivsæg” i forhold til antal butikker i alle brancher og derfor er det bydende nødvendigt, at der handles lokalt for at redde vores lokale butikker og lokale jobs” – udtaler handelschef Arne B. Schade

Erhvervschef Tonny Thorup har i blog på Tv2 Nord opfordret alle til at handle lokalt i denne sundhedskrise og tænker samtlige handels- og citychefer rundt i Danmark skærper den lokale profil lige nu.

Coronaen er over og os og først og fremmest handler det om at vi begrænser smitten, så vi kan slippe af med denne virus. Alt imens vi kæmper mod virussen er vores virksomheder – butikker og hundredevis af lokale jobs i fare.

Også i Dronninglund kommer det til at gå hårdt ud over restauranter/spisesteder, detailhandel, hoteller og vore aktive foreninger i lokal området.

Vis lokalt samfundssind – køb take away på de lokale spisesteder – få handlet dine dagligvarer i de fysiske butikker – tænk nu i at købe tøj – sko – smykker lige rundt om hjørne i de lokale butikker i Dronninglund og drop alt om Zalando når du keder dig. Det er en tysk hjemmesideportal, så find for pokker dine varer i en lokal butik – så du hjælper med at bevare lokale jobs.

Hvis ikke vi støtter vores lokale butikker nu, så er de der måske ikke når coronakrisen er overstået. Det har ALDRIG været vigtigere at handle lokalt!

Arne B. Schade

Handelschef i Dronninglund Handel

  1. marts 2020