Generalforsamlingen i Dronninglund Handel.

IMG 2958 scaled

Generalforsamlingen i Dronninglund Handel.

Der var fyldt godt op ved bordene på Dronninglund Hotel til generalforsamlingen i Dronninglund Handel.

Formand Anders Dige kunne aflægge en beretning hvor han konstaterede, at foreningen med stigende medlemstal nu var oppe på 65 butikker/virksomheder/foreninger der bakkede op om Dronninglund Handel.

Aktivitetschef Arne B. Schade havde indlæg om hvilke parametre butikkerne i Dronninglund skal være opmærksomme på i fremtiden. Mange byer – og større end Dronninglund – bliver udslettet som handels-byer og der var vigtige råd og inspiration til butikkerne på hvordan de overlever den kamp. ” Vi kan med stolthed se tilbage på, at vi fortsat i Dronninglund er en handelsby med et godt og varieret butiksudbud” – udtaler Arne B. Schade. Herefter gennemgik han kampagneplanen for 2020 – medieplanen og ideer til projekter 2020-2025 som vil gøre Dronninglund til et fantastisk sted at bo – leve og være gæst i – som han udtrykte det.

Efter generalforsamlingen overrakte Formand Anders Dige gave til afgående bestyrelsesmedlem og kasserer gennem mange år Villy Sørensen – Sparekassen Vendsyssel og takkede for hans enestående indsats for Dronninglund Handel.